Milyen az élet az olyan falvakban, ahol 2-3 millióért lehet házat venni?
Eltudod képzelni.
Semmi nincs, se iskola, se ovoda, se bolt, se orvos, de főleg meg munka nincs.
Úgyhogy oda csak olyan menjen akinek ezekre nincs szüksége, tehát szinte csak nyugdijas legyen. Persze autója legyen hogy tudjon minden hová menni ha csak bevásárolni kell is.
Azért nem kell leírni egy települést mert olcsó a házak ára.
Vidéken is lehet kis pénzért házat venni, de az olyan is.
Én is falusi vagyok Hajdu-Biharban és higgyétek el van minden. Persze nagy dolog vásárláskor el kell menni egy nagyobb településre,de nem biztos hogy többet utazok mint akik Pesten Budáról bemennek a belvárosba.Egy faluban ismerik egymást az emberek, és tudunk köszönni.Itt is van közösségi élet,és lehet jobb mint egy nagyvárosban.
Azért mert falu, és kicsi, nem sötétek az emberek és nem buták.
Ezt azok gondolják akik a lila tehenet ismerik meg a "teszkós csirkét"eszik.
ÉN mindig vidéken éltem, de volt egy időszak amikor Pesten dolgoztam, mint szolgáltató és meggyőződésem hogy lenézik a falusiakat.
Általánosítani butaság.
Pest megye szélén lakom.
~1000Fős 100% "fehér" kistelepülés.
Csend,nyugalom,tiszta levegő.Minden út aszfaltozott,van posta,óvoda,iskola,2bolt..stb. A közeli nagyvárosok autóval kb 15 perc.Az,hogy 1,5éve mennyiért sikerült itt házat venni,nem írom le úgysem hiszi el senki.A CSOK-os árpumpa sajnos itt is érezteti hatását,sok eladó ház nincs,de az árak kb megduplázódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!