Valóban stagnálnak a használt lakásárak? Főleg Budapest vonatkozásában érdekelne.
Ma reggel hallottam ezt a médiában.Az új lakások árai viszont emelkednek.
Számomra logikus lenne,hogy az új lakások árainak emelkedésével nő a használt lakások iránti kereslet. A CSOK, kedvezményes hitel nem mindenkinek adott egy új lakáshoz, még mindig sokan keresnek használt lakást is.
A hirdetéseknél nem látom ezt a stagnálást, sőt, félév alatti s brutális volt az áremelkedés.
Nemcsak hogy stagnálnak, már esnek is a használt lakásárak. Az új lakások árai meg nyugodtan emelkedhetnek, csak éppen nem veszi senki, vagy legalábbis nem olyan ütemben mint régen, szóval elkezdődtek az akciózások:
Brutális áremelkedésnek pedig brutális vége lesz... Ilyen árak mellett ez nem is csoda:
Volt egy jó 5 éve mindenkinek. Én is eladtam, meg vettem másikat, de kicsit bolondok háza volt már, hogy 6an jöttek egy lakásra licitálni.
Meg kell várni a tavaszt, akkor lesz szezon megint. Tavaly is amúgy ilyen tájt álltak meg kicsit az árak.
Saját célra nem mindenki tud új lakást venni, vagy pl. nem akkorát és olyan állapotút amihez használtként hozzájuthat.
Mi a XI. kerületben vettünk egy 65 nm2-es felújított panelt, ott, ahol szerettük volna. Csak szétnéztünk az új lakások között, de sem helyileg, se árban nem találtunk olyat amit választhattunk volna.
Már számítottunk babára is, ezért úgy gondoltuk,hogy egy másfél szobás ideig-óráig lenne csak elég méretben.
Viszont ahogy néztem pont azt látom,hogy az árak ott, ahol vettük, nem csökkennek, sőt, félév alatt is jócskán emelkedtek.
Ezért is tettem fel a kérdést ki hogy látja.
7-eske!
Lassan 3 éves lesz a cikk amit másodiknak belinkeltél.
Vagy tudnál egy-két hasonlóan friss linket is pl. a neandervölgyi barlanglakás árakról?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!