Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakáseladás után a közüzemi...

Lakáseladás után a közüzemi számlákat csak a vevővel együtt irathatom le a nevemről?

Figyelt kérdés
Vagy egyedül is elintézhetem? Szóval fogom az adás-vételi szerződést, beballagok pl. az eonhoz és leíratom a nevemről a villanyórát, aztan az hogy az új lakó mikor iratja a saját nevére már nem az én dolgom hiszen nem az enyém többé lakás. Vagy muszáj, hogy közösen menjünk el mindenhova és rögtön át legyen írva az ő nevére?
2019. szept. 8. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Bocs,nem te iratod le,hanem a vevő íratja a nevére .

Mindkét félnek ott kell lenni.

A mérő órákról legyen fénykép is,és nincs vita fogyasztás elszámolásáról,a plombák sértetlenségéről .

2019. szept. 8. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Néhány éve vevőként én intéztem mindent egyedül és sikerrel.

Vittem a hiteles adásvevési szerződést, benne a feltüntetett óraállásokkal. Semmi több. Azóta más lehet a követelmény... Érdeklődj telefonon a szolgáltatóknál.

2019. szept. 8. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindkét félnek ott lennie, külön-külön is elintézhető.
2019. szept. 8. 18:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 8. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!