Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Zalában miért sokkal drágábbak...

Zalában miért sokkal drágábbak a házak, mint pl Szabolcsban?

Figyelt kérdés
2-3x annyiba kerül egy ház. Mi indokolja ezt az árkülönbséget?

2019. aug. 29. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Közelebb van Szlovénia, a tengerpart, Budapest, Győr, Sopron, Veszprém, a Balaton, és nem utolsósorban, akár elsőnek is írhattam volna: közel van Ausztria.

Szabolcshoz mi van közel? Román meg Ukrán határ... na ezzel a kettővel aztán sokat érünk. Tele van cigánnyal, drágák itt is a házak, és legalább Zalában a régi házak is téglából épültek, nem vályogból.

Ez egy kívülálló véleménye, Szabolcsi lakosként... Egy időben én is a Zalába vágytam, de utánanéztem és úgy látom ott se jobb semmivel a helyzet. Azt leszámítva hogy szép dombos-hegyes vidék.

2019. aug. 29. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Zala megye se lehet egy nagy szám.
2019. aug. 30. 23:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy nyomós indok van igazából Ausztria közelsége, de ha jobban korbe nezel itt is egyhe tulzassal, vannak olyan falvak ahol kb szabolcsi arakon mozognak az ingatlanarak. Persze vannak frekventaltabb ovezetek ahol az ugyanolyan kaliberu haz 2-3szor annyiba kerul, mint egy 20kmel arrebb lévő faluban.

Fejlesztesek vannak zalaban, beruhazasok szempontjabol elegge fejlodik, csak erthetetlen modon nem egyenesen aranyos a munkalehetőségek szamaval, ha csak utana nezel egy ket statisztikanak nem sokkal jobb az atlagfizu, mint keleten.. Szerintem nem tulzok ha azt mondom dunatol nyugatra ebben a megyeben a legalacsonyabb.

Ettol fuggetlenul lehet az eletkorulmenyek jobbak, csak epp sokan kulfoldon keresik meg a pénzüket es ingáznak Ausztria es az otthonuk kozott.

2019. szept. 3. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!