Penészes hűtő fertőtlenítésére hypo vagy ecet?
Figyelt kérdés
Elmentem pár napra itthonról és bennfelejtettem némi kaját a hűtőben ami mostanra csúnyán bepenészedett. Ki akarom takarítani az egész hűtőt hogy spóra se maradjon benne.
Melyik hatásosabb, az ecet vagy a háztartási hypo?
2019. júl. 22. 22:07
1/9 anonim válasza:
Én leginkább Domestost, mert az baktériumokra is jó, de ha nincs, az ecet is jó a penészre.
2/9 anonim válasza:
1-es vagyok
A hypó (ha nem régi) olyan mint a Domestos majdnem.
3/9 anonim válasza:
Pontosabban a domesztoszban van "hypo".
4/9 anonim válasza:
Hipó kell, az ecet nem fertőtlenít.
5/9 anonim válasza:
Hypo, az ecet nem fertőtlenítőszer
6/9 anonim válasza:
A 20%-os ecet(sav) minden baktériumot és spórát megöl.
Nyugodtan használd.
7/9 anonim válasza:
Fertőtlenítésre előbbi, szag ellen utóbbi.
8/9 anonim válasza:
Penésznek szerves kaja, (lehetőleg) sötét és víz kell.
A hűtőt kiganézni, kiszárítani, ecetes vízzel alaposan kitakarítani mindenét és halleluja.
A hűtő belseje műanyag, abba a penész nem tudja beleenni magát úgy mint a vakolatba fűrészporos tapéta alatt.
9/9 anonim válasza:
Szanitol spray. 1000 fortint falakon kb. Mindent ezzel fertőtlenítek amit kell ( wc csésze-ülőke, hűtő..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!