Segítség! Hogy takarítsak ki?
Van 3 kismacskám, akik sokszor nem az alomba végzik még a dolgukat és egyszerűen már undorítónak érzek mindent itthon. Minden alkalommal felszedett a kaksit vagy a pisit, utána feltörlök. Holnap már új felmosót veszek, mert ezt egy halom fertőzésnek érzem. De egyszerűen nem tudom, hogy lehet úgy kitakarítani, hogy tisztának tűnjön minden. Az új felmosóval és valami vegyszerrel (ilyet is mondjatok lécci, eddig főleg ecetet használtam, de az már nekem kevés) alaposan felmosok, de nem tudom hol van épp kaki folt, amit esetleg széthordtak, így olyan, mintha csak kenném mindenhová.
Van valami ötletetek? Már nem bírom ezt.
21/L
Nem kéne macskát tartani, pláne nem bent.
Járnak mindenhova, már ha nem fix benti, eszik a patkányt meg társai, mégis a kutyát kell oltani minden félére aki fixen itthon van és azt eszi, amit tőlem kap...
Macskahúgy olyan büdös hogy majd alapig szét kell verned a házat mert úgy beissza.
Ki velük a kertbe ott piszkoljanak..
Üdv,
Egy kutyás, aki beengedi a szobatiszta kutyát néha :D
Egyrészt, ezek kicsi cicák, az utcán találtam őket, nem hagyhattam, hogy ott haljanak meg!
Másrészt nem volt eddig cicám, de ha meg is tartom őket, bent lesznek csak, az a normális... Nem a macskákkal van a baj, a takarításban kértem segítséget.
Azzal vannak elkényeztetve, hogy nagyon szabadjára engedted őket. Ha odasz(a)rnak a kanapéra, akkor mit csinálsz?
Mert ilyenért alapjáratban egy kiadós verés jár(na). Majd abból tanul(ná)nak.
Ha a kanapéra szarnak, akkor kisikálom. Nagyon fain ember lehetsz, ha neked az a normális, hogy egy állatot megversz, ha nem úgy csinál valamit, ahogy te akarod.
Majd megtanulják, hogy az alomba kell menni. Most 2 napja már csak 1-1 pisifoltot találtam. Egyre ügyesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!