Asztal tisztításában kaphatnék segítséget?
Amikor mosom le szivaccsal az asztalomat, a rajta levő koszt nem tudom normálisan eltüntetni, csak húzom egyik helyről a másikra (az asztal közepétől a szélére). Csak akkor néz ki jobban, amikor már a vizes szivaccsal törlöm. Fentről lefelé haladok körkörös mozdulatokkal, de akkor nem így kell?
Légyszi, aki ügyesebb nálam a takarításban, írja meg, hogy kell!
Nekem asztalomon a kosz porból áll csak.
Száraz mikroszálas ronggyal törlöm minden reggel amikor felálltam és indulok, minden este amikor végeztem az a másnapi menetrendemmel.
Nagy takarításnál faápolózom.
Karàcsony utàn lecsiszolom és lazúrozom.
Ne használj körkörös mozdulatokat. Csak egy irányban húzd a rongyot, hogy maga előtt kotorja a szemetet. Az asztal túloldalán meg a felgyülemlett szemetet belesöpröd egy szemeteslapátba, vagy vödörbe. Vagy ha utána fel lesz mosva a kő, akkor lesöpörheted a padlóra is, hiszen utána fel lesz takarítva.
A körkörös mozdulat tipikusan lakkozott/fényes bútordarabokhoz előnyös, de az már a tisztítás végstádiuma. Ha az apróbb foltokra is igényesek vagyunk, akkor a lakkozott felülethez használhatunk kevés ablaktisztító folyadékot is. Így szép sima, foltmentes felület kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!