Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Benzines fűnyírónál/fűkaszánál...

Benzines fűnyírónál/fűkaszánál honnan lehet tudni, hogy fogytán van az üzemanyag?

Figyelt kérdés
Van rajt valami óra, vagy figyelmeztető lámpa?
2019. jún. 11. 06:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémen műanyag a benzintartály, látom, hogy mennyi van benne. Műszer ami mutatná egyiken sincs. Belenézel, meglötyögteted, esetleg beledugsz valamit.
2019. jún. 11. 06:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van, belenézel, aztán látod, van-e benne. Egyébként majd rájössz, hogy ha fogy belőle a benzin (legalábbis a miénknek) más hangja is van.
2019. jún. 11. 06:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! 🙂
2019. jún. 11. 07:21
 4/10 mindentudó99 ***** válasza:
78%
Nekem a fűkaszám és a fűnyíróm is modernebb tipus. Autómatikusan leállnak ha kifogy a benzin.
2019. jún. 11. 07:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Kaszálás előtt megnézem, hogy mennyi van benne, max 3/4 felöntöm és kész. Kifogy a benzin a motor leáll.
2019. jún. 11. 07:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Idősebb gépeken nem látszik már koszos a külseje a tanknak, lefullad és kész. Nem kell túlragozni. Tapasztalt géphasználó meg tudja hogy mikor fog kifogyni.
2019. jún. 11. 12:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát, bevallom őszintén, még nem vagyok tapasztalt géphasználó, mert egyrészt még csak 1 éve lakom falun, másrészt az előző gép villanymotoros volt. Benzinest még sose használtam.
2019. jún. 11. 13:29
 8/10 mindentudó99 ***** válasza:
Nem kell tudni ha fogytán van. Majd észreveszed ha leáll. Utántöltöd és kész. Fükaszánál esetleg látható ha fogytán van. Fűnyírónál nem igen.
2019. jún. 11. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Ezt találtam:

Két szőke csaj ül az autóban, az egyik vezet. Egyszer csak megállnak.

- Hé, miért álltál meg? - kérdezi az egyik.

- Mert kifogyott a benzin.

- De ügyes vagy, hogy észrevetted, én biztos továbbhajtottam volna!

2019. jún. 11. 22:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Én abból vettem észre a fűnyírónál, hogy amikor megdöntöttem magam felé (forduláskor), akkor elkezdett köhögni, dadogni. Nem azonnal, hanem 1-2 másodperc múltán, miután levegőt tudott szippantani a tankból. De ez tényleg olyan, hogy igazából tökmindegy, mert úgyis addig dolgozol vele, míg be nem fejezed a munkát, vagy ki nem fogy az üzemanyag. Legfeljebb induláskor jó tudni, hogy mennyi van benne, ne az legyen, hogy beröffented, 10 méter múlva meg ballaghatsz a kannáért. De ezt meg már idővel a hangja alapján is, ha meglötyögteted kicsit a gépet, hogy mennyire lötybölődik a tartályban. Ha meg tapasztaltabb fűnyírós leszel már, akkor rájössz, hogy az a legtutibb, ha minden indulás előtt telitöltöd a tartályt üzemanyaggal, akármennyi is van benne, és akkor igazából nem is fog érdekelni, hogy mikor mennyi van a tartályban.
2019. jún. 15. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!