Mi a véleményetek? Nejem szeretne szárítógépet venni. Kondenzációs férne a lakásba. Mennyi nálatok az évi üz. Ktsg? Hőszivattyús?
Nem vagyunk tele pénz nemű áruval. Épp azt próbáljuk magyarázni, hogy hiàba fogyaszt pár ezer forintot havonta, ha h csak részben tudod használni, mert összemennek benne a ruhák. De ha Neked ez nem szempont, hogy egy mérettel kissebb lesz mindened akkor vedd meg, úgyis tökmindegy mit írunk.. tipikus magyar mentalitás már bocsánat: olcsó legyen az a lényeg, ne fogyasszon sokat...
Utolsó valaszoló összefoglalta a műszaki jellemzőket: ha Neked ez belefér, hogy összemennek a ruháid de cserébe csak havi pár ezer forintot fogyaszt akkor vedd meg!
Második vagyok.
A mosógépből válogatás nélkül pakolok át mindent a szárítóba (gyapjú cuccunk nincs) ami eddig össze ment az 1db közel 200ft-ért vett kínai fehér póló amit 1 alkalomra vettem,de úgy voltam vele jó lesz még valamire. De amúgy a normálisabb kínai ruháknak se lett baja, van pár ruha aminek viszont fakóbb színe lett. De nekünk 2 hosszú szőrű macskánk van és a szárítógép nagyon szépen kiszedi a cicaszőrt,így a nyári kinti szárítás után 30 perce bedobom a gépbe őket. Télen is sokkal jobb a levegő bent,a páratatalom se olyan magas,penészedés sincs... 5 főre mosok, szárító nélkül az egész ház egy nagy szárító volt folyamatosan egész télen. Az a havi 3000ft plusz amit csinál,nem tétel. Aztán nincs az,hogy koszos lett a pufi kabát,takaró stb és soha nem fog rendesen megszáradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!