Ti mivel törölgettek otthon?
Figyelt kérdés
A porra gondolok.popsitörlővel vagy valami kendővel vagy mivel?2019. ápr. 19. 10:11
1/8 anonim válasza:
Én mikroszalas kendővel torlok port
2/8 anonim válasza:
Mikroszálas kendővel, szekrényeket, fa bútorokat kettővel, egy bútorápolóval átitatottal és egy szárazzal, így nem száll a por (annyira) és szép fényesek is lesznek, a kendőt így hasraütve nem tudom mennyi, mert mamám szokott hozni/küldeni, bútorápoló folyadék már 3-4száz forintért van és egész sokáig elég. Az popsitörlőhöz hasonló törlőkendő is igen praktikus, de egyszer használatos, a mikroszálasat azért egy pár alkalommal ki lehet mosni, mielőtt lecseréli az ember.
3/8 anonim válasza:
Az kimaradt, tv-t illetve még pár dolgot ablakmosó folyadékkal, de szintén mikroszálas kendővel.
4/8 anonim válasza:
Gőztakarítóval vagy mikroszálas kendővel (ez 2-300 Ft/db).
5/8 anonim válasza:
Papírzsepivel és forróvizes vattával.
Újonnan vett bútort, ragacsokat, telefont, billentyűzetet, stb. foltbenzinnel.
7/8 anonim válasza:
Én kzdek leszokni az ilyen előre nedves kendőkről. Nem is szépen takarít, plusz környezetszennyező is.
Így mikroszálas kendőt használok én is.
8/8 anonim válasza:
Pronto portörlő pamaccsal lekapom a port, utána pedig áttörlöm bútortisztítóval (csak mert szeretem az illatát, de azt nem szeretem, mikor összecsomósodik a por a nedves ruhán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!