Melyik öblítőnek van a legintenzívebb illata?
Én most a Silan supremet érzem a legerősebbnek, lànyom egész nap szaladgàl a suliban szünetben, megizzad, de a ruhàja illatozik.
Mi meg dohànyzunk, de még így intenzív, tartós illata van a ruhàknak, friss levegő van a hàzban ha bentre teregetek.(de nem bent cigizünk)
Jézusom.
Mind fölösleges, környezetkárosító büdös vegyszer.
Vannak akik szeretik az öblítő illatàt, köztük mi is.
Könnyebb vasalni, puhábbak a textilek.
Nem vagyok öblítő ellenes, én is használok. Számomra mondjuk visszataszító amikor valakiből kilóméterekről árad az öblítő illat. Főleg amikor egy férfinek orchidea illata van... mindig a flakonon javasolt mennyiséget használom, ez pont elég arra, hogy a ruhák puhák legyenek.
Szerintem inkább edzés előtt fújj magadra parfümöt. Ha jó minőségű farfümöt használsz nagyon sokáig érződik, én reggel fújok párat, este edzés után még simán érződik.
Tényleg nagyon káros a sok vegyszer, nem kötekedésből írtam :)
Én a Coccolino waterlily & grapefruit-ot használom mert imádom az illatát és nagyon tartós is.
Egész életemben nekem kellett öblítőt választani mert szegény édesapámnak nincs szaglása. Amióta elköltöztem otthonról, csak ezt az öblítőt használja ő is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!