Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A babám textilpelusait megfogt...

A babám textilpelusait megfogta a törölköző színe mosáskor, és elég ronda mályva színük lett. Mit lehet vele csinálni, hogy újra fehèrek legyenek? Ti hány fokon, hányas centrin mostok?

Figyelt kérdés
Èn mindent 30fokon 500as fordulattal mosok. De a törölközők nem lettek tiszták, gondoltam kimosom 90°on a pelenkákkal. Mivel sose engedte a színèt,beraktam egy piros törölközőt is, ami most mindent megfogott. Áztattam vanish oxi actionbe, kimostam ùjra, de semmi változás. Dobhatom ki a textilpelusokat meg a törölközőket?
2019. ápr. 6. 22:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%
Megy hát. Mosni se tudnak.
2019. ápr. 8. 00:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Büfizka? Olyan szó nem is létezik! Textilpelenkának hívják. Elég sz.r életetek lehet, ha annyi csak az örömötök, h másokat leszóljatok! Nyomorultak 😂 Köszönöm a normális válaszokat!
2019. ápr. 8. 10:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, lehet venni dm-ben, müllerben színmentőt, nekem bevált.
2019. ápr. 14. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!