Ezzel tönkretehettem a mosógépem?
Apró dolgokat kellett kimosnom. Bugyikat meg zoknikat amik ugye picik és kevés helyet foglalnak mellé tettem 1 pólót és egy pizsamát is.
Elindítottam a programot de 10 perc után nem ment tovább csak töltötte fel vízzel.
Megállítottam, újra indítottam, ugyanez.
Megint megállítottam. Állt benne a víz nem nagyon ment le, csak lebegtem benne a ruhák. Áttettem egy gyorsprogramra hogy az majd akkor rendbe teszi. Az elején le is ment minden víz már örültem...utána megint elkezdte feltölteni és nem ment tovább.
Vélül megállítottam és nyomtam egy vízleeresztést és kézzel kimostam az összes ruhát.
Én vagyok a hibás vagy a mosógép?
Whirlpool gép 5+ éves kb.
Nem vagyok gyakorlott háziasszony. Tudjátok mi a baj?
Azért trükköznek.
Kihagyják a mozgatókereket, így olcsóbb. Rövidebb a tápkábel, az is csak 0,75-ös vezetékből (érezni, hogy melegebb amikor fűt a mosógép) olcsóbb. invertermotor büdös életbe nem megy tönkre, de az is ki van hegyezve. DD-s motorral még egyszerűbb lenne, de direkt piacon tartják a sima meghajtást, hogy amazt drágábban lehessen eladni.
Köszönöm a hasznos válaszokat!
Nem vagyok szerelő, nem mosok gyakran, fingom nincs mi a gép gyártási száma meg ilyenek és aki ezt kérdezte azt azért pontoztam le mert csak kötekedésnek hat a válasza. Nem segített semmit és ha megmondanám a típusán "PONTOSan" akkor mi lenne? Úgy már biztos tudna válaszolni -.-"
Azóta megfogadtam a tanácsot hogy inkább ne nézzem mit csinál a gép és bekött :D
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!