Mi a teendő, ha a mosógépben lejárt a program, de ennek ellenére szinültig van vízzel?
fürdőszobában van, tehát elvileg elönthetné, mert van lefolyó középen
már kb 1 hónappal ezelőtt is ugyanaz történt, és akkor bevált a következő: kikapcsoltam, majd a programtárcsát a B-re állítottam, ami a centrifugálást jelenti. eztán visszakapcsolva kiszívta a vizet a szivattyú, és megtörtént a centrifugálás is. most sajnos ez sem hozott eredményt, mert vízzel telt állapotban történt meg a centrifugálás, azahogy így nyilván nem tudott megtörténni, de forgott a szürke vízben a sok ruha, mint a veszedelem.
értem, sajnos ehelyett kinyitottam az ajtót, és egy lavórba folyattam ki a bentrekedt vizet. majd kiszedtem a vizes ruhát egy műanyag ládába, amiben lecsepegtettem.
ezután kicsavartam a mosógép alján lévő leeresztő dugót vagy csapot, nem tudom mi a neve, de sajnos ott sem folyik le a még bentrekedt víz. tehát a kör alakú ajtónyílás pereme alatt még pang a víz, és nem hajlandó kifolyni a szokásos helyen sem. talán eldugult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!