Hogy lehet a leggyorsabban kitakarítani?
Na ha ilyen bazi nagy és öreg házban laknál, amiben én... Akkor megennének a pókok. :) Mire végzek, kezdhetem előről… Ráadásul régi minden és javítgatni is kell, nem cska takarítani.
Egyébként elhatározás és nem lustulni közben!
B+, 140 nm-es hàzat tartok rendben, plusz a teraszt, mégse megy rà 3-4 órám.
A titka annyi, hogy mindhàrman elpakolunk magunk után, (pàrom, gyerekem és én) ismerjük a papírtörlőt
....a papírtörlőt ha valami lecseppen, hasznàljuk a wc-kefét, bár mindennap domestozom a toalettet, mosdókagylót, zuhanyzót.(ráadàsul épített, plafonig csempézett, nem unatkozom)
Az ember nem egyszer takarít egy évben, hanem naponta.
Én pl konyhàt, ebédlőt mindennap porszívózom, felmosom.Seprűt csak a teraszon használok.
Egy egérlyukat mint amiben te laksz, fél óra alatt puccba vàgnék, de ha rendben van tartva, még annyi idô sem kell.
Ha rendet tart az ember maga körül akkor csak takarítani kell, nem vesz el időt pl a rendrakás.
Én vasalni is folyamatában vasalok, minden nap megy a mosógép és a szárító, amig a gyerkőc megcsinálja a házit, addig én végzek is pl a vasalással meg egy feltörléssel. Mindig kötöm valamihez, rendet tartok, és zenét kapcsolok a fülembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!