Miért kell állandóan leszólni a nem automata mosógépet használókat és a kézzel mosogatókat?
Tíz-tizenöt perc alatt kimosok mindennap (hüledezve olvasom itt is a hozzászólásokat, hogy a büdös ruhát 1-2 hétig „őrizgetik”), a ruhák tisztábbak, a gép sem zakatol órákon át. Igaz, gyorsabban kopnak, de nem szoktam 3-4 évnél tovább hordani egy ruhát, akármekkora kedvenc is.
Mivel főzés, evés után azonnal elmosogatom az edényeket, tányérokat, a mosogatással is megvagyok percek alatt. A gépnél csak az előmosogatás 10 perc, a programok 30 perctől 2 óráig tartanak, meg is bolondulnék az állandó zakatolástól. (Persze, lehet, hogy sokan kastélyban laknak és a 4-5. szintre már nem hallatszik fel a zaj.)
9-es. :)))
Nem eléggé:))))
Főleg a centri..
Meg nem úszik ám a fürdő.
De a kérdésre válaszolva, senki nem néz le.
Annyi előnye volt ezelőtt 25 évvel hogy ha azzal neki álltam mosni akkor tök üresre mostam a szennyest.
Nekem van mosógép száritógépem, meg mosogatogépem is.
Nem vagyok lusta mert imádok mosogatni pancsolni a vizbe, de olcsobb ha géppel mosogatok.
Amikot egyszerre megy a 3 akkor is tudok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!