Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Vannak akik még Hajdúval...

Vannak akik még Hajdúval mosnak otthon, hogyan kell vele mosni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, egyszer a mosógép kiviszi. Utána kinyomkodod, leöblíted, majd öblítő és a centrifuga?

Azon kivül, hogy úszik minden, a derekad és a csuklód is rendesen megfájdul mire végzel...

De "nekünk ez való", másikkal csak egy színű ruhákat lehet kimosni, ez költséghatékony, bármilyen koszos ruhákat ki lehet vele mosni, szét kellene verni a fürdőszobát...

Szerintem sehol sincs már ilyen, plusz 70.000 forint akciósan a kettő, auon egy mosógépet is kapsz... Meg pár hónap után szét is megy... Max. ilyen nyaralóba lehet jó, de komolyan mondom...

Sosem tudom vele kimosni a ruhákat...

2019. febr. 18. 12:53
1 2
 11/19 mindentudó99 ***** válasza:
57%
Semmit se kell felverni. Cső a kádba dobva és mehet.
2019. febr. 18. 16:22
 12/19 A kérdező kommentje:

Haningyen idehoznának egy mosógépet, se lenne jó...

Minden alkalommal el van mondva, hogy a Hajdú milyen csúcsszuper, csak meg ne lássa senki, hogy ezzel szenvedünk...

2019. febr. 18. 16:29
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

Ez mekkora

Mr. és Mrs. Hajdú:)))))

Sajnállak, de ezzel nem vagy előrébb.

Majd ha elkőltözöl veszel magadnak.

Ne foglalkozz vele.

2019. febr. 18. 16:37
 14/19 anonim ***** válasza:
88%

Előzö vagyok.

Szóval az én anyám is ìgy nyomta,

Először fehérnemű, aztán fehérek , utana sötetek.

Három lavor volt a fürdőbe előkészítve,

Utolsoba volt az öblizős viz.

Utána jöhetett a centri.

2019. febr. 18. 16:40
 15/19 mindentudó99 ***** válasza:
73%
Erről még eszembe jut anyám mikor marha vágáskor bagóért megvette a marhagyomrot. (Pacalt) Majd a Hajdúval mosta az udvaron fél napig meszes vízzel. Meg mosogatta hektónyi vizekkel. Majd abálta fél napig. Két három alkalommal. Egyszer kiszámoltam neki hogy többe jön így ki mintha készen venné. Víz áram mész gáz meg egy napi napszám. Többet nem csinálta.
2019. febr. 18. 16:45
 16/19 A kérdező kommentje:

:D

Amúgy lehet, hogy azért kopott meg nagyon egy ruha, mert túl sokáig pörgettem? Egy ágynemű huzattal is így jártam...

2019. febr. 18. 22:00
 17/19 anonim ***** válasza:
57%

Azért.

Közismert, hogy az a masina szétcsavarja a ruhát, és amilyen hatékony, annyira erős is. A sok víz mellé írd nyugodtan a ruhacseréket is, bár az gondolom a tűzre megy.

Menekülj és első dolgod legyen egy normális mosógép és egy külön szárítógép, ha egyedül leszel, akkor is. Csakazértis.

2019. febr. 22. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:
A jó öreg energomat is hatalmas előrelépés már amúgy, 1 óra alatt tisztán kijönnek a ruhák, úgy hogy semmit nem kell csinálnod. Mai árakon 120L víz, meg 0,8kWh az kb 120 forintra jön ki mosásonként. És ez ugye energomat, ami bő vízben mos, nem takarékos (új gépek kb fele víz, fele áram felhasználásával dolgoznak, de cserébe kétszer addig mosnak). Ha ebből levesszük amit amúgy is elhasználnak így a nagy takarékossággal, akkor kb 100Ft-al drágább 4kg ruhánként a mosás, hangsúlyozom energomattal. Egyébként ismerek olyat, akinek az új samsung gépéről lejárt a 3-éves gari, de még be sincs üzemelve, mert még mindig a keverőtárcsással mos. Ugyanez a fürdőszétverés az indok, mert hogy néz ki a kádba lógatott cső. Mert a hajdú páros olyan rohadt esztétikus :D
2019. febr. 23. 10:26
 19/19 mindentudó99 ***** válasza:
Egyégként szerintem jobb belelógatni Dugulás esetén sincs gond.
2019. febr. 23. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!