Vannak akik még Hajdúval mosnak otthon, hogyan kell vele mosni?
Úgy értem, egyszer a mosógép kiviszi. Utána kinyomkodod, leöblíted, majd öblítő és a centrifuga?
Azon kivül, hogy úszik minden, a derekad és a csuklód is rendesen megfájdul mire végzel...
De "nekünk ez való", másikkal csak egy színű ruhákat lehet kimosni, ez költséghatékony, bármilyen koszos ruhákat ki lehet vele mosni, szét kellene verni a fürdőszobát...
Szerintem sehol sincs már ilyen, plusz 70.000 forint akciósan a kettő, auon egy mosógépet is kapsz... Meg pár hónap után szét is megy... Max. ilyen nyaralóba lehet jó, de komolyan mondom...
Sosem tudom vele kimosni a ruhákat...
Haningyen idehoznának egy mosógépet, se lenne jó...
Minden alkalommal el van mondva, hogy a Hajdú milyen csúcsszuper, csak meg ne lássa senki, hogy ezzel szenvedünk...
Ez mekkora
Mr. és Mrs. Hajdú:)))))
Sajnállak, de ezzel nem vagy előrébb.
Majd ha elkőltözöl veszel magadnak.
Ne foglalkozz vele.
Előzö vagyok.
Szóval az én anyám is ìgy nyomta,
Először fehérnemű, aztán fehérek , utana sötetek.
Három lavor volt a fürdőbe előkészítve,
Utolsoba volt az öblizős viz.
Utána jöhetett a centri.
:D
Amúgy lehet, hogy azért kopott meg nagyon egy ruha, mert túl sokáig pörgettem? Egy ágynemű huzattal is így jártam...
Azért.
Közismert, hogy az a masina szétcsavarja a ruhát, és amilyen hatékony, annyira erős is. A sok víz mellé írd nyugodtan a ruhacseréket is, bár az gondolom a tűzre megy.
Menekülj és első dolgod legyen egy normális mosógép és egy külön szárítógép, ha egyedül leszel, akkor is. Csakazértis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!