Milyen mosogatógéptablettát használtok, milyen programon? Somat gel nem tisztít rendesen, a tabletta pedig kis szemcsékben ott marad a poharakon.
Nekem nem vált be a Somat, meg a Lidl.
A Jar szépen mosogat, de erős az illata, nem öblíti le róla a gép.
A Finish jól tisztít, nem szagos a tányér, de a bögréről kb 20-30 mosogatás után eltűnik a minta.
Candy gépem van, 2 éves.
Ami bevált, az a Sunlight tabletta, ez a Cif terméke.
És a finish fel is oldódik neked?
Én próbáltam a legalapabb tablettát, de csak a legerősebb programon oldódott fel.
#3 vagyok
Igen, teljesen feloldódik, maradék nélkül. Hallani is lehet, amikor a gép szabályosan kivágja a tabletta ajtaját mosogatás közben.
Köszönöm!
Még egy kerdesem lehetne:? Probaltam a Jar tablettat is, eszmeletlenul habzott majdnem tonkre is tette a szivattyut. A finish mennyire habzik?
#3 vagyok ismét :D
Minimális habot véltem felfedezni amikor a program lejárt és a gép kinyitja az ajtót (az enyém nincs konyhapultba beépítve, ezért ilyen ajtónyitós), de nem annyira vészes, hogy most húúú vastagon áll a hab a gép belsejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!