Mivel mossam össze a hófehér ruhát, hogy törtfehér legyen vagy legalább ne virító fehér?
Figyelt kérdés
2019. febr. 7. 22:02
1/7 anonim válasza:
Valami citromsárgával!Sok fehér ruha és egy db sárga.
2/7 anonim válasza:
Ne mossad, csak hordjad. Olyan szép piszkosfehér lesz egy idő után :D.
3/7 anonim válasza:
Férjed nem autószerelő vagy szénbányász véletlenül? Mert akkor könnyű dolgod lenne :)
4/7 anonim válasza:
Én vegyesen mosok mindent és nem sokáig van hófehér ruhám.
5/7 anonim válasza:
Vidd el tisztítóba és kérd az átfestést olyan színre, amilyenre akarod. A legtöbb helyen ugyanis létezik a vegytisztítás mellett kelmefestés is!
6/7 anonim válasza:
Mosódióval, vagy más bugris mosószert helyettesítő bio divatanyaggal mosd. És ne tartalmazzon optikai fehérítőt! (A mosószerben a kis kék szemcsék ezek.)
Amúgy elcsodálkoztam a kérdéseden, mert a többség éppen az ellenkezőjét akarja. Alacsony hőfokon, szinte ingyen, kevés mosószerrel, kevés vízzel - vakítófehéret :-)
De könyörgöm, ahhoz hogy valami megtisztuljon, valami másnak össze kell piszkolódnia!
7/7 anonim válasza:
Minden drogériában kapni otthonhasználatos ruhafestéket, csak anyagösszetételre kell keresni (pamut, műszál, stb)
Nem egy nagy durranás, én néha a megfakult cuccokat is újrafestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!