Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosogatógép tabletta vélemény,...

Mosogatógép tabletta vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a legjobb mosogatógép TABLETTA? Nem por, nem gél, nem házi kész, hanem tabletta?

Most lesz életem első új gépe és nem szeretnék bevasarolni mindenféle tablettat, ami lehet nem lesz jó..

Elvesztem a kínálatban, mert ugye pl a Finishbol is van 100fele...

2019. jan. 26. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Azért szerintem ma már nem egy fu de nem xtra dolog, ha valakinek van mosogatógépe. :D sőt, lassan alap lesz.
2019. jan. 28. 07:00
 12/16 A kérdező kommentje:

Sztem se egy nagy dolog, vagyis nekem végre az, hogy lesz. :D De attól függetlenül ismerem a családom... és csodálkoznak, hogy semmit se mondunk el..

Alig várom, hogy beüzemeljük. :D

2019. jan. 28. 08:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem a Somat Gold folyékony jött be.

A régi 10 éves Bosch gépemben minden kemény tabletta feloldódott, ezekben a mai új hiper-szuper ilyen olyan érzékelős gépekben sajna nem.

2019. jan. 28. 11:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Annyian mondtatok a folyekony Somatot, hogy tuti kiprobalom. De egy kerdes, hova kell onteni? Ugyanoda ahova a tablettat? De onnan h tudja kimosni a gép? Mert ugye a tabletta kilökődik..
2019. jan. 28. 13:44
 15/16 anonim ***** válasza:

A gél csak kifolyik :)

Vagyis lefolyik az ajtón és már "dolgozik" is :)

Én csak azt használom. Ami nagy szennyezett pl. lábosok azokat elöblítem előtte, illetve ha szükséges el is mosom.

2019. jan. 28. 15:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi az aldisat használjuk. Anyu és én is. Az enyém 9 terítékes 2 éves, az övé nagyobb és szerintem lassan 10 éves gép. Nálam néha nem oldódik fel teljesen a kapszula, az övével ilyen gond nincs.
2019. febr. 5. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!