Ezt a típusú takarót (kép mellékelve) kimoshatom mosógéppel?
"Normál paplan" méretű, de nem vészesen vastag az anyagja.
Hivatalosan 7kg kapacitású a mosógép, attól félek rengeteg vizet szív magába...
A másik amitől jobban félek, hogy eldugaszolja, össze szöszöli a mosógépet...
Tapasztalat?....
Köszi az infót, nincs benne töltőanyag.
Van hozzá párna, arra van varrva címke, csak ellentétes infókkal. Rajta van a mosógépes címke 30 fokkal, alá meg ráírva, hogy "Csak szakember által tisztítható", gondolom vegytisztításra utal. Szóval ezen igazodjon ki az ember...
Én kimostam 30 fokon (gyapjú programon), hangyányit tömörebb, merevebb lett, valamelyest elvesztette azt a gyári puha lágyságát, de nem vészesen.
Talán a "szakember által tisztítható" az a párnára vonatkozik, mert annak van töltése.
Köszönöm a válaszokat.
Sikerült, nem lett a takarónak sem baja, és a gépnek sem. Kicsit a centrizésnek nehezen állt neki, többszöri próbálkozásra, illetve felpörgetés után le is állt, majd újrakezdte, mivel dőlt belőle ki a víz, és nem tudta hirtelen kiszivattyúzni, gondolom ezt is érzékeli a gép.
De ezt sejtettem is, hogy ez lesz a kényes pontja a dolognak, ezért úgy állítottam a gépet, hogy csak a végső centrizést csinálja meg, bár így az a hátrány, hogy sokszor öblít, több vizet használ.
A lényeg, hogy szuper lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!