Ha egybe szeretném mosni a ruháimat (fehér nincs), moshatom őket 40 fokon? Hosszabb programmal akarom, a rövid nem olyan hatékony. Milyen program ajánlott? Beko6512 gépel lenne, ha ez számít.
Nem mostuk egybe a zöldet pirossal, vagy a sárgát feketével.
Így bírtuk ki!:)
Én pedig a színfogót nem értettem, egyszer vettem, de nem vettem észre különbséget. Biztos jók a színes ruháim.
Kérdező, ez azért ruhafüggő. Ha van egy piros póló, ami nagyon ereszti a színét, az gond lesz. De csak mert színes egy ruha, még mosható világossal 40 fokon, ha nem engedi a színét (nálunk a ruhák zöme ilyen). Attól még külön szoktuk mostni a piros (narancs, élénksárga is) és fekete, valamint az összes többi ruhát, de néha azért kell még a mosásba valami és a másikból válogatunk, sose volt gond.
Ha pl. aggódnék egy nem minőségi élénksárga póló miatt, kimosnám kézzel külön vagy esetemben várnék vele egy piros+fekete mosást, amibe belerakhatom, annyi.
Amúgy vannak ruhák, amiben fehér, fekete és piros csík is van, azok néha elgondolkodtatnak. De nincsenek igazán fogós ruháim.
Én eddig nem szóltam hozzá, de mivel látom, hogy 1-es segítőkész válaszára egyre otrombább reagálások érkeznek, figyelmedbe ajánlanám ezt a cikket + az összes hozzászólás is:
Én nem használok színfogót, mivel nem mosok egybe mindent (nagy a család, összejön mindig egy gépnyi a színekből), de ha arra kényszerülnék, hogy mindet egybemossak, akkor biztos vennék színfogót, biztos ami biztos alapon!
De te döntesz a te ruháidról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!