Egy fehér nadrágot sikeresen összemostam a barna új pulóveremmel. A fehér nadrágomból lett ilyen sárgás színű. Marha régies kinézete van neki így. Van rá mód hogy újra kifehérítsem?
Úgy jut eszébe valakinek, hogy egyedül maradtam 25 éves férfiként. Az, hogy megveszek dolgokat, mely a kényelmet szolgálja, nem jelenti azt, hogy ismerem minden titkát, fortélyát.
U.i.: Hipóval próbálkoztam már.
3
"egyedül maradtam 25 éves férfiként"
És? Ettől sikerült összemosni a fehéret a barnával?
Utlosó, gondolom, hogy eddig az asszony/anyu mosott, ezt azért nem nehéz kilogikázni :)
Esetleg fehér textilfestékkel megpróbálkozhatsz, hátha. Legrosszabb esetben meg tedd fel a Vaterára a vintage/oldscool kategóriába.
5
A mondat nyilvánvaló butaságára hívtam fel a figyelmet :)
Miszerint rá eddig mostak, most már nem, és ez gátolja az alapvető ismeretek megszerzésében és az olvasásban is. Hiszen nyilván a cimke jelezte ezt.
Elég nehéz 25 évet leélni úgy, hogy ne jusson el az info, miszerint a sötétebb szín jó eséllyel befogja a világosabbat, így a "25 éves férfi" hófehér naciját is.
Nekem legjobban az vált be, hogy sok (5-6) színfogó kendővel, és fehér ruhákhoz való mosószerrel kimostam.
Egyébként is javaslom, hogy minden mosáshoz használj színfogó kendőt, így elkerülheted az ilyen mosási baleseteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!