Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Egy fehér nadrágot sikeresen...

Egy fehér nadrágot sikeresen összemostam a barna új pulóveremmel. A fehér nadrágomból lett ilyen sárgás színű. Marha régies kinézete van neki így. Van rá mód hogy újra kifehérítsem?

Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
hipó, vagy valami más fehérítő szer.
2018. dec. 3. 11:03
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Hipóval nem szabad, roncsolja a textilt, esetleg próbáld meg textilekhez való fehérítővel. De hogy jut eszébe valakinek egy fehér nadrágot barnával mosni?!
2018. dec. 3. 11:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Úgy jut eszébe valakinek, hogy egyedül maradtam 25 éves férfiként. Az, hogy megveszek dolgokat, mely a kényelmet szolgálja, nem jelenti azt, hogy ismerem minden titkát, fortélyát.

U.i.: Hipóval próbálkoztam már.

2018. dec. 3. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
9%

3

"egyedül maradtam 25 éves férfiként"

És? Ettől sikerült összemosni a fehéret a barnával?

2018. dec. 3. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Utlosó, gondolom, hogy eddig az asszony/anyu mosott, ezt azért nem nehéz kilogikázni :)

Esetleg fehér textilfestékkel megpróbálkozhatsz, hátha. Legrosszabb esetben meg tedd fel a Vaterára a vintage/oldscool kategóriába.

2018. dec. 3. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
18%

5

A mondat nyilvánvaló butaságára hívtam fel a figyelmet :)

Miszerint rá eddig mostak, most már nem, és ez gátolja az alapvető ismeretek megszerzésében és az olvasásban is. Hiszen nyilván a cimke jelezte ezt.

Elég nehéz 25 évet leélni úgy, hogy ne jusson el az info, miszerint a sötétebb szín jó eséllyel befogja a világosabbat, így a "25 éves férfi" hófehér naciját is.

2018. dec. 3. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem legjobban az vált be, hogy sok (5-6) színfogó kendővel, és fehér ruhákhoz való mosószerrel kimostam.

Egyébként is javaslom, hogy minden mosáshoz használj színfogó kendőt, így elkerülheted az ilyen mosási baleseteket.

2018. dec. 3. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
3%-os hidrogén-peroxid, de csak amikor már séróból énekled a biztonsági lapját!
2018. dec. 3. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!