Miért ilyen gyűröttek a ruhák mosógépből kiszedve?
Figyelt kérdés
600 fordulaton centrizek. Sokan 1000 fölött. Nem tömtem még, le is mértem, 3kilót tettem bele. Az előző mosógép felültöltős volt, de alig volt gyűrött a ruha.2018. nov. 30. 17:37
1/6 anonim válasza:
Vacak a mosógép. Én 1600-on centrifugálok általában, és ha nem töltöm túl, egyáltalán nem gyűrött a ruha.
Nem hagyod benne program vége után órákig? Mert attól nagyon gyűrődik.
2/6 anonim válasza:
A ruhanemű anyaga és a mosási hőmérséklet is lényeges.
3/6 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy mosok, mint az előző géppel.Rögtön kiteregetek mikor végez a gép. Nem értem, mitől van ekkora különbség. Új gép. Mindegyik forgatja a ruhát jobbra-balra.
2018. nov. 30. 20:39
4/6 anonim válasza:
Nekem 2 mosógépem van, egy MIELE elöltöltős, 1000-es fordulaton centrizek vele,egyáltalán nem gyűri a ruhákat, a másik egy BOSCH,800-as centrifuga mellett olyan szörnyű gyűröttek a ruhák, hogy nagyon meggondolom, hogy mit rakok bele. Mindkét gép régi,kb 30 éves, és mind a kettő elég jó márka.Én pont a múltkor kérdeztem a szerelőt, hogy szerinte a gép elromoltt-e,(nem tudom, régebben más volt-e, mert nem régóta van nálam)de nem tudta megmondani ő sem, hogy miért ilyen.
5/6 anonim válasza:
Nem egyformák a programok megszerkesztèse, ez gyárilag ilyen. Próbálj más programot, hátha kímèletesebb. Átlag ruhánál nem látszik, de a tisztító hatásuk sem egyforma emiatt.
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg máshogy van ezen az új gépeden a lúghűtés, és az első öblítővíz bevezetése. A ruhád hősokkot kap. A hideg öblítővíztől.
A megoldás az, hogy ne teregesd ki rögtön, hanem a centrifugálás után kiszedve a gépből rázd meg és hajtogasd össze és rakd egymásra 30-60 percet a ruhaákat. Utána teregesd ki kicsapkodva, meghúzkodva. Próbáld ki, megéri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!