Ágyneműt milyen gyakran szoktatok mosni?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 14:37
11/18 anonim válasza:
Hetente húzok tiszta ágyneműt. Az ágytakarót 3 hetente mosom, a paplanokat/párnákat évente tisztíttatom (mivel az én mosógépembe nem fér bele)
(Az ágynemű alatt szerintem a paplanra meg a párnára gondoltak előttem, nem a huzatra)
12/18 anonim válasza:
Magát az agnemüt amire ráhuzom a huzatokat nagyparna kisparna paplan
13/18 anonim válasza:
A paplant és a párnákat is kell mosni?!
De hogyan?!
14/18 anonim válasza:
Utolsó:
Persze.
Egy átlagosan 5 évig használt párna és paplan 14%-a már elhalt emberi sejtből áll ...
Mosógépben. Tisztítóval. Kinek, hogyan.
15/18 anonim válasza:
Az enyém gépben moshato jyskes a régi tipusuakat nem tudom de biztos azt is szoktak . En allaergias vagyok a tollra,
16/18 anonim válasza:
Én bele nem gyömöszölném a mosógépbe a paplant!
És szerintem hetekig tart, amíg kiszárad.
A tisztítók pedig annyit kérnek a tisztításért, hogy olcsóbb kidobni (környezetszennyezés!).
17/18 anonim válasza:
Ilyenkor, ha este már nem izzadunk, akkor kéthetente, esetleg háromhetente.
18/18 anonim válasza:
Otthoni, ruhamosásra gyártott mosógépben LEHETETLEN tisztességesen kimosni, kicentrifugázni a párnát, paplant. Nem jön össze a fizika. Gányolni, vegytrutyikkal összebarmolni megszagosítani persze lehet, de az attól még nem lesz tiszta, csak kapott egy pofont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!