Hogy kell felszaritani sok kiomlott vizet velur kanaperol, muszalas szonyegrol, vagy amugy?
Figyelt kérdés
mindent tonkreteszek amikor csak megprobalom :((( pl.: a velurkanapet hajszaritoval probaltam es kiegett egy kicsit :(
A muszalas szonyegre meg sikeresen raontottem a felmoso vizet.... amikor ugye budos.... mit lehet azzal pl.: csinalni? Mert a hajszarito ott se ert semmit es vki azt mondta h a vasalo a legjobb modszer es csinaljam es attol meg Teljesen megkemenyedett a karpit :(((( Igen Teljesen aantitalentum vagyok Ilyen teren es Mindig annyira rosszul erzem magam mert masok dolgait csesze.m el es Mindig kiontok vmit. Szoval egy nagy szaritasi utmutatot vki irjon!!!! nagyon nagyon nagyon szepen kerem es koszonom.
2010. jún. 24. 21:25
1/4 anonim válasza:
Megfogod, és kiteregeted valahova, vagy kiteríted a teraszon/erkélyen...és....vársz.....és aztán megszárad...tádámm.. Viszont csak abban az estben ejtsd meg a dolgot, ha süt a nap, ha esik az eső, akkor még jobban elázik!Aki pedig azt tanácsolta, hogy vasald ki, ill. hajszárítóval szárítsd meg, attól talán jobb ha a jövőben nem fogadsz el több tanácsot.Remélem menni fog a dolog! Sok sikert!!!!!!!
2/4 A kérdező kommentje:
nem szonyegrol van szo hanem karpitrol... Azt nem Lehet csak ugy felszedni es kiteregetni. Ahogy a kanapet se
2010. jún. 25. 14:47
3/4 anonim válasza:
De ki lehet tolni a nyitott ablak mellé, amikor odasüt a nap.
4/4 A kérdező kommentje:
Oke, de a koszos vizet a karpitbol???? meg nem mindig megoldhato a kanape tologatas se
2010. jún. 25. 22:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!