WC kefe tartót hogyan lehet higiénikusan kitisztítani?
Odáig értem hogy gumikesztyű, a víz a wcbe beleönt és utána?
Nem igazán tenném se a csapba se a kádba.
Nàlad nem szívesen mennék mosdóba, fogat meg plàne nem mosnék, de a te hàztartàsod.
Mivel mindennap domestozom a wc-t, így a kefének sincs baja, úgy tartom tisztàn, ahogy előttem leírtàk.
Egyébként külön tartok szivacsot és kendőket mindenre, tehàt wc, zuhanyzó, mosdókagyló, csempe.
"Soha életemben nem jutna eszembe, hogy mosdókagylóba vagy kádba tegyem. Igényes egy asszony lehet, aki abban mossa... Fúj!"
A #2-es válaszoló férfiból van. Amiatt ír ilyen válaszokat.
"A #2-es válaszoló férfiból van. Amiatt ír ilyen válaszokat."
Igen, de az anyjáról meg a nagyanyjáról írta.
#9-es! Elárulok neked egy titkot: A Domestos, a hipó és társaik xart se érnek (hogy a témához illően stílusos legyek)! Több remek dokumentumfilmet is láttam már, amelyben tudományosan (laboratóriumi vizsgálatokkal, stb.) bizonyították, hogy az említett fertőtlenítőszerek gyakorlatilag hatástalanok, minimális a fertőtlenítő és tisztító képességük, annyit érnek, mint halottnak a csók. De ha valóban tökéletesen fertőtlenítenének is, akkor is rettentő gusztustalannak tartom, hogy a korábban széklettel érintkező mosdókagylóba bármit is beletegyek. Ha szerinted ez nem undorító, akkor használd a kitisztított WC-kagylót is mosdókagylóként: mondjuk mosd meg benne az arcod, vagy mossál ki benne pár kézimosást igénylő ruhadarabot...
"Miért nem fekszel bele akkor nagy kád hipóba? Ja, hogy fájna, mert marja a bőröd? Szerinted egy baktériummal mit csinál, ha nem ezt?"
Nem sok fogalmad lehet se a kémiáról, a biológiáról még kevésbé...
Utolsó, szerintem inkább olvasd át ezt:
Aztán mondd meg, hogy melyik hatóanyaga nem fertőtlenít, vagyis roncsolja az élő szöveteket szerinted, a naszcensz oxigén, az NaOH vagy a klórgáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!