Akkor most csótányaim lehetnek?
Ma találtam egy dögöt az állólámpa búrájában.Úgy vettük észre, hogy égett a lámpa, az meg ott kepicölt az átlátszó búrában. Lefújtam Raid-del, megdöglött, lehúztam a klotyón.
Már 24 éve élünk itt, soha nem volt csótányunk, egerünk és hangyáink is csak egyszer.
Akkor most kezdjem el módszeresen szétszedni a lakást?
Valószínű lehet, hogy van még itt belőle?
Az egyik nagyon retkes szomszéd meghalt és most újjítják fel új bérlők a lakását, lehet hogy ez onnan tévedt ide?
Nem panelben lakunk, igazából sem alattunk sem felettünk nincs lakás, csak egymás mellett vagyunk páran.
Segítsetek légyszi, mert kicsit megijedtem.
Találtam egy egeret is!
Most mi van?!?!
Invázió?
:D
egér-patkányfogót kirakni, csótánycsapdát felállítani:) nincs mese.
SHOWTIIIIIIIIME!
Hát bizony én sem örülök egyiknek sem.
Nagyon remélem, hogy nem lesznek hosszabb távra a bérlőink.
Egyikkel sem találkoztunk a mai nap folyamán már, de ki tudja!
Csapdák kint vannak, és most várunk.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
A csótányt lefújtam, és az egeret is sikerült azóta megfognom ragasztóval.
Minden csapda kint van még, mert hát sosem lehet tudni!
Azóta viszont alig merek ajtót, ablakot nyitni, nehogy ismét bevándoroljon valami.
Nem tudom meddig tartható ez az állapot, de ha ismét ér ilyen meglepetés bekopogok kedves új szomszédainkhoz és megkérem őket, hívjanak rovar és rágcsáló írtókat.
Lehet, hogy nem is tudnak a "lakótársaikról" !?
Kedves 3. hozzá szóló!
A csótánycsapda hülyeség,mert vmi olyasmi anyagot tartalmaz ami szaporodásra készteti ezeket az aranyos bogarantyúkat,sőt még magához is vonz a őket így össze szeded vele a bogarantyúkat...
Kérdezőnek:
Szerintem beszél az új szomszédokkal vagy hívj rovar írtót!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!