Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Megtartja-e, illetve visszanye...

Donáth Gyula kérdése:

Megtartja-e, illetve visszanyeri-e a konyhai edényfogó kesztyű a hőszigetelő tulajdonságát, ha beáztatom, mosógépben kimosom, majd megszárítom? Ha megtartja, teljesen-e vagy csak a kimosás előttinél kisebb mértékben?

Figyelt kérdés
Egy pár konyhai edényfogó kesztyűt használok otthon, jó hőszigetelők (csak száraz állapotukban), de már nagyon koszosak. Ki kell őket mosnom, de félek, hogy mosás és szárítás után már nem lesznek olyan jó hőszigetelők mint akár új korukban, akár még most is (vagy egyáltalán nem lesznek azok). Mostani anyagi helyzetemben egy-két ezer forint is tétel – föl kell-e készülnöm, hogy új pár fogókesztyűt kel vásárolnom?

#edényfogó kesztyű #hőszigetelő kesztyű #konyhai kesztyű
2018. júl. 4. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Amik nekem vannak, azokat sok éve mosom, és semmi bajuk sem lett.

De ha bizonytalan vagy, akkor EGYET moss ki és teszteld utána. Azonban ha tényleg koszosak - márpedig a használat során azok lesznek -, akkor ha kimosod, vagy jók lesznek még, vagy új kell, ha meg nem mosod ki, akkor is venni kell másikat, mert a meglévök már elég gusztustalanok és egészségtelenek lehetnek.

2018. júl. 4. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek a kesztyűk nem tartalmaznak vízben oldódó szigetelőanyagot.
2018. júl. 4. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Miből gondolod hogy tartalmaz hőszigetelő anyagot?

Szerintem sima textil, szövet.

Semmi baja nem lesz egy kimosástól, sőt, a zsír jobban vezeti a hőt..

2018. júl. 4. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Többrètegű textil. Règen jó volt a többrètegbe hajtott törölköző darab is vagy konyharuha. Máig jobban szeretem mint a kesztyűt.
2018. júl. 4. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!