Hol lehet tűzhelyhez lábat/lábazatot venni?
Figyelt kérdés
minden tűzhely alacsonyabb, mint a normál szabvány konyhapult. hogy lehet ezt megoldani? már rengeteget google-ztam, de nem találtam semmiféle lábazatot.
köszi!
2018. máj. 26. 16:12
1/9 anonim válasza:
Tegyél a lábai alá járólapot, téglát, ytong-ot. Előre meg valami takarót fából.
2/9 anonim válasza:
Én egy 50x50 mm-es fa "gerendából" csavaroztam össze egy keretet, és azt tettem alá.
3/9 anonim válasza:
Nekem fehér bútorlapból van 8 cm magasító keretem, én csináltam.
De azért venni is lehet:
Ez spec. 60x60-as, de megadhatsz más méretet is.
4/9 anonim válasza:
7390ft a majdnem semmiért, becarás
5/9 anonim válasza:
Mennyivel alacsonyabb?
Az enyém pl pont azzal a 38 mm-el volt alacsonyabb mint amennyi a konyhai munkalap vastagsága.
Obiban vettem egy maradék darabot és megoldottnak tekintettem a problémát.
6/9 TappancsMancs válasza:
Nézd meg előtte van e állítható csavaros lába. Van amelyiknek van.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek, nem gondoltam, hogy ennyi választ kapok :)
2018. máj. 26. 23:09
8/9 anonim válasza:
Régi a kérdés ugyan. De mi lett végül a megoldás, kérdező?
9/9 A kérdező kommentje:
Végülis félig át lett építve a konyha és beleterveztem egy beépített tűzhelyet. Mivel ikeás a konyha ezért nem kellett az egészet kidobni, fel tudtam használni a szekrények jó részét.
okt. 21. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!