Mivel lehet tényleg kiszedni a pólók hónaljából a dezodor-és izzadtságfoltokat?
Már annyi mindent kipróbáltam.... áztatás, dörzsölés, Vanish szappan, citromlé, szódabikarbóna.... de semmi hatása, a ruháim hónaljában továbbra is ott vannak a foltok, a színes és fehér cuccokon egyaránt.
Valaki tud valami olyan szert, vagy praktikát, amivel TÉNYLEG hatásosan el lehet távolítani az izzadtságfoltot? Légyszi, csak olyat írjatok, amit ti is kipróbáltatok, és ajánlotok, mert bevált.
Feherre a natrium perkarbonat.
Bevuzezed, es allni hagyod.
Csak az szedi ki.
Köszönöm a válaszokat.
Az oxi action port ki fogom próbálni. A nátrium perkarbonátot hol lehet beszerezni?
Színes ruhákra mit ajánlasz?
Jelenleg fújós (spray) dezodort használok, előtte próbálkoztam már stifttel, golyóssal, kristállyal.... sajnos azok még rosszabbak voltak, ott nem csak sárga folt volt, hanem vastag rétegben oda is keményedett a deó.
De amúgy néha, amikor itthon vagyok egész nap, előfordul, hogy nem fújom be magam, és akkor is ugyanúgy ott a folt a nap végére... nem tudom már, mit lehetne kipróbálni.
Fagyaszd le és utána mosd ki/ kapard le!
Ez segíthet...
Avagy rakd ki az ablakba és egy óra múlva kaparható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!