Nagyobb a serpenyőm, mint amit az indukciós főzőlapom megenged, mit csináljak?
Ettől még melegítenie kellene. Itt nem a méret a lényeg!
Miből van az a serpenyő? Mágnes "fogja"?
Levélben, e-mailben, azaz írásba ! Ne csak telefonon ! Hanem írásban is ! Keresd meg az IKEA vevőszolgálatát írd meg nekik a reklamációdat és közöld a panaszodat, valamint azt , hogy mit vársz el tőlük a problémád rendezése érdekében. Pl. cseréljék ki másik termékre a posta költségek megtérítése mellet . vagy fizessék vissza a pénzedet a visszaküldött rossz termék postai csomag díjával együtt, stb. A panasz leveledhez csatold a számlát és esetleg egy fotót is a termékről. Megjegyzésben említsd , hogy bízol a gyors és korrekt ügyintézésükben, ellenkező esetben kénytelen leszel a panaszoddal a fogyasztóvédelmi hatósághoz fordulni a jogászod segítsége által.
Saját esetem : Vettem egy borotva habot. Elhasználtam belőle kb. 1/3 részt és ekkor elfogyott belőle a nyomás, azaz nem akart több habot kifújni. Írtam panaszlevelet a termék forgalmazójának Proktor & Gembl. A panaszom kiengeszteléséül , küldtek egy ugyan olyan másik terméket és egy az általam meg reklamált márka újabb termékéből is kettő dobozzal. Ezzel így rendezték a panaszomat, káromat és a költségeim ellenértékét is.
Az nem baj, ha nagyobb. Átveszi a hőt ott is, ahol nincs alatta mágnes.
De én megreklamálnám. Vettem már én is olyan edényt, amire rá volt írva az indukciós cucc, mégsem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!