Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Kerti műanyag széket mivel...

Kerti műanyag széket mivel lehet más színre átfesteni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

1500 forint per darab...

a festék drágább,és ha le is fested,elkezd lekopni 1 hónap után...

2010. jún. 14. 12:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a székeim nem az 1500forintos kategóriába esnek. Ezelőtt 4évvel volt 5000 darabja, és sajnos azóta nem is láttam azt a fajtát. A színük kicsit megkopott ezért szeretném átfesteni.
2010. jún. 15. 13:21
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem valami fújós festékkel próbálkozz. Akril vagy ilyesmi. Nagyon sokba fog kerülni.
2010. jún. 16. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Van vizesalapu festék. Elég jó. 15oo-2ooo Ft egy kilos kiszerelésben.Ha ügyes vagy kétfajta /egy kicsi és egy nagyobb/ teddyvel le kenheted, hogy egyenletes legyen.
2010. jún. 16. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Előző vagyok. Egy dobozzal, ha ügyes vagy többször is átgörgetheted a négy széet azstalt és ha van pad még azt is.
2010. jún. 16. 18:24
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget! megpróbálom, hátha bejön:)
2010. jún. 17. 12:22
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
Én azért elgondolkodnék ezen a vizes alapú festéken. Szerintem az eső lemossa. Úgy tudom, a vizes alapú festékeket a víz oldja.
2010. jún. 19. 08:40
 8/9 BlacktigerXXX válasza:
75%

Először is gratulálni szeretnék a válaszolóknak. :D

A legnagyobb az utolsó. Ez nem az iskolai vizes festék meg tempera. :D Nem oldja le, viszont nem is rá való.

Teddy hengerrel a falat kenjük ember, meg az ajtólapokat. Műanyagon kb úgy nézne ki mint a F*S.

A kérdezőnek pedig annyit ajánlanék: Besétálsz egy festék üzletbe, és veszel műanyagra való festéket. Fújósat, nem ecsetelőset. Ez az olcsóbbik megoldás. Vagy besétálsz egy autófestékeshez, veszel lökhárítóra olyan színt amelyiket szeretnéd, és betölteted spraybe. Ez a drágább. Nagyobb az esélye viszont hogy fennmarad a felületen. Mondjuk 1 évig. talán... nemtudom... Mindenféleképpen valami finom vizes papírral, mondjuk 1200as-al csiszold meg, hogy valami kis tapadófelületet is kapj.

Ha pedig teljesen elszánt vagy:

Besétálsz egy autófestékeshez szintén. Megmondod neki hogy mi a terved, ő ad neked műanyagra egy előkezelő folyadékot, amit lökösöknél alkalmaznak. Arra korrektul megtapad a festék, és talán tartós is lesz.

Főfestőmázolófényezőszakemberünkethallották. :)

2010. jún. 20. 04:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Főfestőmázolófényezőszakemberünk

Köszi:)

2010. jún. 21. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!