Próbálta már valaki a forgó kézi seprűt? Szeretnék ilyet venni, de ha nem szedi fel szépen a szemetet, hajat akkor nem.
Nekünk volt gyerekkoromban egy ilyen tologatós seprűnk, ha olyasmire gondolsz, most is lehet kapni hasonlót. Anyu hitt benne, lelkesen tologatta, mikor én hétvégén kilencig akartam aludni - a seprű miatt csak akartam. Az első perctől kezdve nyikorgott. Hát ketten voltunk, olyan nagy koszt biztos nem csináltunk, hogy az bármit összeszedett volna. Mivel mi mindent megőrzünk (:D), és mikor különköltöztünk, itt hagyta nálam, felnőttként egyik évben lomtalanításkor úgy vágtam ki a ****, hogy csak na.
Ha hajhoz kell, akkor én személy szerint olyan lapáttal összecsomagolt kefét vennék, a haj nem szokta belepni az egész szőnyeget. Mindig hosszú hajam volt, és most már macskám is van. Ami -lehet fura ötlet - még eszembe jut, árulnak ilyen állatszőrt összeszedő porszívófeltétet. Bocsánat :D ez elég h..lyén néz ki így leírva :D. Szóval, mint írtam a hajproblémával is találkoztam, szerintem esetleg az is jó lehetne. (Jelenleg nincsen szőnyegem).
Kérlek ne haragudj, hogy innen linkelem :)), én ezt a feltétet a Lidl outletjében láttam, de onnan ugye nem tudom linkelni. Van nálunk egy outlet, ahol a Lidl-ben kapható non-food termékeket lehet megvásárolni olcsóbban. Ahogy látom ez amúgy egy porszívómárka. De szerintem adtál nekem egy ötletet.
A rendszere ahogy a fotón látod, olyan, mint a tologatós seprűé, forgókefés, csak porszívóra tehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!