Silan kókuszos öblítő: vélemény, tapasztalat?
Figyelt kérdés
Eddig csak Lenort használtam,de megszagoltam Rossmannban és nagyon tetszik az illata. Mennyire tartós? Puhák lesznek a ruhák? Milyen mosószert használtok mellé?2018. ápr. 1. 23:18
1/10 anonim válasza:
Pont ezt vettem most.Eddig ennek érzem legjobban az illatát,szerintem ennél is maradok.Folyékony mosószert használok mellé,sima Tomit.
2/10 anonim válasza:
Semmilyen öblítőtől nem lesznek puhák a ruhák, hanem merevek.
3/10 anonim válasza:
Rengeteg öblítőt próbáltam és csak a szárítógéptől lettek puhák a ruhák...
én is gondoltam ezen az öblítőn, legközelebb kipróbálom :)
4/10 anonim válasza:
Nekem nagyon csömör az illata. De az én véleményem nem mérvadó! :) (ariellel, tomival és bonuxxal is próbáltam)
5/10 A kérdező kommentje:
#4 Mit értesz az alatt, hogy "nagyon csömör"? Nagyon erős? Mennyi ideig érezhető ez az erős illat?
2018. ápr. 4. 23:36
7/10 anonim válasza:
Brutál "márcos" az illata, nagyon édes, émelyítő, szerintem borzalmas öblítőben ez az illat. A férjemnek mondták is a munkahelyen, hogy ráömlött a kókuszlikőr?:)
8/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam és nagyot csalódtam, egészen émelyítő, tényleg. A ruha puha lett és az illat is tartós, de... valóban, annyira tolakodó, hogy nem is értem már azokat, akik a Lenor erősségét, tartósságát kritizálják. Vissza fogok térni a sárgára, vagy a kékre, vagy a zöldre... Az legalább nem okoz hányingert...
2018. máj. 27. 22:48
9/10 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak üzenném, hogy az előző kommentemmel őt nem szeretném bírálni: mindenkinek más jön be, és több tényezőtől függ, hogy milyen lesz a végeredmény a ruhán (mosógép típusa, program, egyéni ízlés :) )
2018. máj. 27. 22:52
10/10 anonim válasza:
Régebben sorozatban egymás után ezt vettem. Mivel tartós és én birom ezt a féle édes illatot. Ráasul elvileg káros adalékoktól mentes.
Azonban miután átestem a fránya covidon, a posztcovidos orrommal már egész másnak érzem, fura módon számomra kellemetlen szaggá vált.
Más illatú öblítővel ezt nem tapasztalom. Mármint olyannal, amit covid elött sosem próbáltam.Már csak azokat birom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!