Hajkefét ti hogy tisztítotok ki? Elég macerás a port, meg a hajat kiszedni.
Figyelt kérdés
2018. márc. 29. 11:12
1/9 anonim válasza:
Én beáztatom kb. egy órára mosószeres vízbe, majd körömkefével kisikálom. Eddig még mindig szuper tiszta lett.
2/9 anonim válasza:
Mi hetente kell,hogy mossunk autót(néha sűrűbben)a férjem munkája miatt...
Ő szokta kimosni a magasnyomásúval,nagyon szép,tiszta lesz.
4/9 A kérdező kommentje:
Én is #1 módszerét próbálgatom, de elég macerás. Ez a nagymosású mosó ez jól hangzik, de nem járok autóval. Most nem megyek oda két hajkefével :D
Ez a mosógép meg teljesen meglepett. Ezt el sem tudom képzelni. Berakod a két hajkefét a gépbe? meg mondjuk az a sok haj ott nem gond bent?
2018. márc. 29. 22:56
5/9 anonim válasza:
Hajmosáskor áthúzom párszor a samponos hajamon. Mivel nem használok zselét, habot, miegymást, nincs rajta olyan lerakódás, amire ez az egyszerű samponozás ne lenne elég.
6/9 A kérdező kommentje:
És akkor a hajaddal tisztítod a hajkefét? :D Amúgy annyiba nem hangozna rosszul, hogy végül is a hajadról meg aztán vízzel úgyis lemosod. De ez kiszedni neked a hajat is a keféből?
Elég vicces téma lett ez. Úgy tűnik mindenkinek kihívás :D
2018. márc. 29. 23:24
7/9 anonim válasza:
Nekem vaddisznó sört plusz műanyag tüskés kefével van. 2 naponta egy kontyfésűvel tisztítom, 2-3 hetente samponos víz+kefe. Most már csereérett elég régóta használom.
8/9 anonim válasza:
Minden használat után kiszedem a benne ragadt hajszálakat. Amikor bepiszkolódik, mosdóban samponnal kimosom, nem kefét használok, hanem az ujjaimat. Macerás, de haj ugye nincs benne.
9/9 anonim válasza:
Sűrűbb fogú fésűt húzz át rajta, kiszedi a hajat, utána moshatod is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!