Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért van az hogy otthon nem...

Miért van az hogy otthon nem megy?

Figyelt kérdés
Mármint a házimunka. Eddig azt hittem hogy azért mert utálok ott lakni ahol eddig laktam, de új helyre költöztem és itt sem jobb a helyzet (egyik lakás sem a sajátom). Érdekes módon máshol mindig szívesen segítek bármit. Lehet hogy a sajátomban jobban meg fogom majd csinálni?
2010. jún. 10. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Otthon én is utáltam valamiért ezt a dolgot,máshol meg segítettem:)Mióta külön élek,igaz csak albérletben,azóta nagyon szívesen megcsinálok mindent,nem szeretem ha rendetlenség van:)
2010. jún. 10. 23:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert egyedül nem olyan szórakoztató takarítani, mint együtt. Márpedig amikor segítesz valakinek, akkor nem egyedül vagy. Beszéld meg valamelyik barátnőddel, hogy együtt kitakarítjátok az ő lakását, aztán a tiédet.
2010. jún. 11. 00:06
 3/3 anonim válasza:
100%
pszichés eredetű, társaságban, szociális közegben úgy érzed, így kell tenned, ez a helyes, az elvárt, és ezt veszed akkor alapnak. Otthon nem lát senki, nem vagy rákényszerülve sem belsőleg, sem külsőleg. ha együtt élsz valakivel, mindjárt más a felállás, a késztetés.
2010. jún. 11. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!