Milyen programmal lehet kimosni ezt a harisnyanadrágot, zoknikat?
Rendeltem magamnak külföldről fehér bambusz harisnyanadrágot,meg néhány pár bambusz zoknit.Azonban a mosási cimkéken nem tudok eligazodni.Az összetétele a következőkből áll:
80% bambus
18% Pop siltex
2% elastan.
A cimkén pedig a következő jelzések vannak:30 fokon hideg vizben mosható, nem fehéríthető, nem vasalható, szárazon nem tisztítható, szárítógépben szárítható.A zoknikon ugyanezek a jelzések vannak.
Vannak gyapjúpulóvereim is, de azokat természetesen a gyapjú programmal szoktam mosni.Most itt engemet az zavart be,hogy ezt a bambusz harisnyát is ugyanezzel a programmal kell kimosni? Mert tökre megegyezik a két mosási tevékenység.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Valami 30 fokos kímélő mosás, bármi is az, pl. ha van függönymosás.
De kézzel is kinyomkodhatod, aztán áztassad 0,5-1 órát, aztán nyomkodd át és öblítsed ki, ugyanolyan tiszta lesz, mintha gépben mostad volna.
Nekem van jópár bambusz holmim. Ugyanúgy kezelhető, mint a pamut. Az elasztán miatt ne mosd 40 C-nál magasabb hőmérsékleten, kímélő mosás nem fontos. Én az ilyen kényesebb apróságokat mosózsákba teszem és be a normál mosásba.
Ma már minden termékre 30 C mosás ajánlott, erőltetik a takarékosságot, csak éppen tiszta nem lesz semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!