Melyik a legpraktikusabb ruhaszárító, amelyiken jól szárad a ruha?
Volt mindenféle. A szétnyithatóra kevés fér és ráadásul felborul, ha nincs egyensúlyban. A polcosnak csak minden második "rúdjára" tudtam teregetni, különben nem száradt, bebüdösödött a ruha.
Most az a hagyományos, régi fajta, fa ruhaszárítóm van, én azt szeretem a legjobban.
Szárítógép.
Próbáltam sokfélét. És ez a legpraktikusabb, leggyorsabb, és legkisebb helyet foglaló...
Ha legalább 2 rúdra teregeted, és ritkábban rakod, gyorsabban szárad. és kérdés a hely páratartalma, légmozgása.
Nálam mindegyik jó, de a magas (4 szint)kisebb helyet foglal el, több ráfér. Van a pillangó kinyitható, de a fele sem fér rá, főleg ha 2 rúdra teregetem a ruhát, mert úgy gyorsabban száradnak.
#5. Igen, a szárítógép a legjobb megoldás, de abba se tehető minden bele, mindenképp kell a szárító állvány is.
Nekem széthajtható van, árban is ez volt a legjobb, meg sok ruha is fér rá.
Én a szárítógépben szárítok, "mix" -en, utána két szárnyú szárítón hagyom még egy órát hogy teljesen megszáradjanak a ruhák, mert kivéve nyirkosak. Amíg nem volt gépem, akkor is ilyenre teregettem. Én elosztom a súlyt és olyan helyre teszem ahol esélye sincs felborulni. :)
A polcos nekem tetszik, de nem praktikus. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!