Miért ragad minden a konyhámban annak ellenére, h gyakran takarítom?
Figyelt kérdés
2018. márc. 5. 10:56
1/4 anonim válasza:
Ezek szerint még gyakrabban kellene. A főzés gőze eléggé tud ragadni, de elég ha kicseppen a méz, az üdítő, a narancs leve, stb., máris ragad minden tőle.
2/4 anonim válasza:
Mert rosszul takarítod!
Vagy ne megfelelö tisztítószert használsz, vagy túl sokat használsz belöle vagy egyéb probléma van - de a kérdésedben annyira nincs semmi konkrétum, hogy alaposabb választ nem lehet adni.
3/4 anonim válasza:
Néha nekem is hideg zsíroldóval kell átsúrolni a tűzhely környékét, mert semmi mással nem jön le az az agresszív zsiradékos fröcsögmény.
4/4 anonim válasza:
Nem takarítasz eleget...?
Én rengeteget főzök és zsírosan, kb. sosem maradéktalanul tiszta minden (szóródnak is a dolgok), de azért nem ragad, arra ügyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!