Vastag marhabőrből mivel lehet kiszedni az évekkel ezelőtt beleivódott alkoholos filcet / lakkfilcet?
Figyelt kérdés
Találtam a padlásukon egy ezer éves vastag, világosas barna marhabőr aktatáskát. Viszont ezt bátyám még a 80-as években rommá firkálta a kedvenc együttesei és akkori szerelmei nevével alkoholos illetve lakkfilcekkel (van rajta vastag fekete filccel írt és fehér filccel írt szöveg is). Eddig ezeket próbáltam: wd40, körömlakklemosó (acetonos), cipőtisztító hab, cipőápoló krém, és vodka (más alkohol nem volt itthon :))) ) Ezek közül egyedül az aceton "használt" némelyik feliraton de azon is csak minimálisan. A többi, mint halottnak a csók :( :( Egy folton kínomban megpróbáltam finom csiszolópapírral visszaszedni, ez egészen jól működik de (nyilván) sokkal világosabb folt marad utána mint az eredeti bőr volt, így ezt nagy felületen nem merem (meg brutál munka). Ötlet? :)#bőr #folt #alkoholos filc #folteltávolítás #filc folt #filc kiszedése bőrből #folteltávolítás bőrből
2018. febr. 28. 14:27
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Most találtam tintaeltávolítót is. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!