Mivel szedjem fel a szoptatás miatt hulló hajamat a szőnyegről?
Figyelt kérdés
porszívóval nem az igazi2008. okt. 27. 18:38
1/8 anonim válasza:
Szivacsra szeret tapadni, talán próbáld ki azzal.
2/8 anonim válasza:
Én most 14 éves lány vagyok, és mindig hullott a hajam, így is nagyon sok, szóval nálam is tele van a szőnyeg a hajammal:D De bizony porszívóval nagyon jól fel lehet szedni, csak mindig segíteni kell neki beszívni.Jó erősen rányomod a szőnyegre, 1-2szer végighúzod, aztán magad felé fordítod és besegíted a hajszálakat...Kicsit fárasztó de meg lehet csinálni.
3/8 anonim válasza:
Macskakefével! Nálunk van három cica, el tudod képzelni, hogy néznek ki hétvégére a szőnyegek! Szombaton a cicó keféjével átdörzsölöm+kirázom és olyan mint az új!
4/8 anonim válasza:
Lehet kapni olyan nyeles hengert, amire ragasztós papír van rátéve, a macskaszőrt mindig azzal szedem le a ruhámról és a bútorról is. Szerintem tökéletesen megfelelne szőnyegen lévő hajszálakhoz is.
5/8 anonim válasza:
Szia! Nálunk jó módszer volt a kefe, egyszerűen akár egy nagyobb körömkefével egyirányba végigkeféltük a szőnyeget. Hosszú meló de megérte.
6/8 anonim válasza:
A henger a legjobb megoldás! Ikeába az állatos cuccoknál lehet kapni, 195forint! Tankolj fel belőle :)
7/8 anonim válasza:
Én is a ruhakefére vagy a hengerre szavazok.
Egyébként nem a szoptatástól hullik a hajad, hanem a szülést követő hormonváltozásoktól. Annak is hullik, aki nem szoptat. Nekem mindkét gyerekemnél jó fél évig hullott, úgyhogy kitartás! Utána megint szép erős hajad lesz :) Addig is jó babázást :)
8/8 anonim válasza:
A szivacs akkor jó,ha nedves. Másik megoldás: Gumi vagy műanyag talpú papuccsal szeded össze, nekem bevált! Hosszú szőrű kutyám van! Olcsó is,és ugyanannyit kell hajolgatni,mint bármi mással,nem többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!