Hogy lehet kiszedni a vért világoskék farmerből? 19/L
Figyelt kérdés
Menstruálok és átáztam. Nem akarom kidobni kedvenc nadragom,pasimtól kaptam.2018. febr. 17. 11:03
11/15 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát: tanultál az esetből -> havi idején sötét nadrágot hordasz.
12/15 A kérdező kommentje:
Sötétet szoktam hordani.De suliba jött meg és nem tudtam h megfog jönni 1 héttel később kellett volna.
2018. febr. 18. 09:50
13/15 anonim válasza:
Ha azóta nem mostad meleg vízben, akkor a DM-ben kapható Gallseife szappannal dörzsöld át, akár többször is. Amíg ki nem jön a folt, csak hideg vízzel szabad átmosni.
Mosható betéteket is így lehet kimosni. (Én is azt használok, a világos színű betéteim is olyanok, mint az újak)
Ha viszont már kimostad meleg vízzel, akkor nincs ötletem.
14/15 anonim válasza:
Én samponnal szoktam kiszedni a vért ruhából. Bár azt hozzáteszem, hogy mindig azonnal nekiálltam, amint rákerült a vér.
15/15 anonim válasza:
Megpróbálhatod még, vanisht vagy egyéb folteltávolitót teszel kb negyed órára a foltra egyenesen, utána kimosod, kidörzsölöd hideg vízzel, és megismételed... Egyszer csak kijön... Vagy halványul. Újszerű nem hinném hogy még lesz... Esetleg még megpróbálhatod klórban kifehériteni azt a részt, vagy sötét textil festékkel besötétiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!