Szeretnem kifesteni a falakat. Megeri nekem csinalni vagy hivjak festot?
csak 2 falat szeretnek lefesteni mert minden feher a lakasban
kerdesem hogy jobban megeri ha hivok egy festot akinek megvan minden eszkoze vagy jobban kijovok ha megveszem en az obiban a festeket es az ecsetet?
eleg egy nagy faliecset?
a kisebb reseket pl. konnektor hogyan festem?
Kell egy ecset és egy henger. Meg egy tálca, amibe a festéket tudod önteni és lehúzni a hengert. Lehet kapni a barkács áruházakban pár ezer forintért komplett kezdő festő szettet. Ezen felül kell maszkoló szalag, amivel körberagasztod azokat a dolgokat, amik útban vannak (pl. kapcsolók), de ezeket akár le is veheted, ha tudod.
Valamint, ha valamit védeni kell, akkor kell fólia.
Nem nagy durranás, én szerintem előbb kész lennék vele, mint ahogy odatalál egy szakember. :) Pedig nő vagyok...
Ha nem vagy biztos a dolgodban, kérj egy-két ajánlatot.
Ha még aktuális a kérdés: nem elég megvenni a festéket meg az ecsetet. Saját magam festettem ki a hálószobánkat, megéri saját magadnak is csinálni. Főleg, ha két falról van szó, ennyiért talán ismerős festő menne el.
Jó minőségű festék (nekem a Polifarbe Inntaler jött be), teddy henger + nyél a falhoz, nagy felületekre, kisebb (4-5 cm) ecset a nehezen hozzáférhető helyekhez. TESA szalag a megvédéshez (pl. oldalfal /mennyezet találkozásánál, ajtófélfánál...stb.), plusz fólia a takaráshoz. Hígító a festék leoldásához az ecsetről. Én így oldottam meg, de nem vagyok szaki.
Jó festegetést!
megneztem az OBI-ban
4 liter festek 5e forint akciosan
az nagyon draga, azt hiszem hanyagolom ez a festest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!