Mivel tudom a gyantát kiszedni a ruhából?
A körömlakk lemosós tipp nekem is bejött, köszönöm!
Én próbáltam előtte alkohollal, folttisztító szappannal, nem sok eredmény. (Igazából a szappan lehozta a nagyobb leváló darabokat, de a beszívódott részt nem vette ki)
Majd még vizesen a körömlakk lemosóval bedörzsöltem egy nem szöszölő tisztítókendővel és kijött!!!
Tökéletesen kivette az acetonmentes körömlakk lemosó is és a acetonos körömlakk lemosó is,úgy ,hogy nem hagyott foltot és nem vette ki a színét, nem matított.
Mindenkinek ajánlom, én fényes anyagú fekete sport dzsekiből szedtem ki acetonmentes körömlakk lemosó segítségével.
Régi a kérdés, de talán más olvassa még. Ma dobtuk ki a fenyőt és tiszta gyanta lett a járólap. Neten találtam egy egyszerű megoldást. AXE dezodor. Mit veszíthetek alapon kipróbáltam. És hihetetlen, befújtam egy törlés és már le is jött. Állítólag ruhából is kiszedi.
Aki nem hiszi bátran próbálja ki :-)
Bármilyen olaj, bababolaj stb...
A lábamról si olajjal szedem le a gyantát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!