Ha mosószer nélkül mosok ki egy ágyneműt és lepedőt nem lesz bajuk?
Akkor MINEK mosod ki?
Én azért mosok, hogy tiszta legyen, nem tisztÁBB!
Mindig meglepődve olvasok ilyen kérdéseket.
Kedves Kérdező: miért nem veszel egy 400-500 ft-os dobozos mosóport amivel ki tudnád mosni? Egyeltalán mi késztet arra, hogy feltedd ezt a kérdést?
én is gondolkozom, mi lehet az oka. ha durva allergia, akkor kísérleteznék babasamponnal vagy wu2-vel, ecettel, szódabikarbónával... egyébként vannak természetesség-hadjáratos fórumok, ahol ötleteket kaphatsz, mosódió meg szóda, nem tudom, ezek (már) különösebben nem érdekelnek. illetve a mosószódát kipróbáltam egyszer, és gusztustalan szürke bevonatot hagyott a dob fedelén. ebből gondolom, mit csinálhat a ruhákkal.
bajuk egyébként nem lesz a tisztítószer nélküli mosástól. egyébként kamaszkoromban volt egy ilyen dilim, hogy sima fürdővízben mostam hajat, nem lett igénytelenebb. vagy gyerekkoromban szappannal próbáltam meg fogat mosni. a végkövetkeztetés: kb. minden tisztítószer ugyanolyan, csak nem mindet kényelmes mindenre használni. most azért nem arról beszélek, hogy domestossal is lehet arcot mosni, de az univerzalitás híve vagyok. másik példa: sokáig mosogatószerrel súroltam a budit, nem éreztem a durva szerek hiányát, és megvolt az az érzésem, hogy nem fogok megfulladni, ha közvetlen tisztítás után használom a wc-t. épp ezért még vízkőoldót se használtam sose. sósav, hipó nuku.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!