Ariel es Lenor parossal a poloim budosek maradnak 2 ora mosas utan 40 fokon. Mas is tapasztalt hasonlot? Mi lehet a problema?
Az Arielnek es a Lenornak ugyanaz a gyartoja, egy szerencsejatekkall foglalkozo ceg. Multkor panaszkodtam naluk, kaptam egy ingyenes flakont, de a varva vart valtozas ezzel sem jelentkezett.
Van egy 7 literes mosogepem. Van vele egy kis problemam.
Ariellel mosok, 40 fokon, szines ruhakat.
A honaljszag nem tunik fel 2 oras mosassal polokbol, ingeknel meg nagyon illatosak lesznek a ruhak Silannal, Lenort lecsereltem, mert a flakonjaban budosnek veltem 2 honap utan. Mivel mas is eszrevette rajtam, ezert nagyon kellemetlen, hogy sztem tobbet mosok egy ruhat.
A mosogep kicsit bo egy eves, nemreg takaritottam.
A problema az, hogy, nincs eleg ruham, hogy 30-on 40-en es felette is mossak. (40-fokon a farmerjaim lyukasak lesznek)
A mosógépeddel lesz a gond.
40fokon nem szabadna lyukasztania..
Azok a ruhák nem álltak a gépben egy egy alkalommal, pl később teregetted ki stb.. akkor szoktak büdösödni inkább.
Évek óta ariellel mosok, lenorral öblítek, kellemesen illatoznak a ruháim. Esetleg még annyi hogy az anyagok elöregednek, ilyenkor büdösek lesznek.
De megpróbálhatod az ecetet öblítő helyett.
Indíts el egy 90 fokos mosást üresen egy zacskó trisóval, az utolsó öblítés előtt önts a gépbe 1 l ecetet. Ez a módszer tökéletesen kitisztítja a gépet.
Ha a ruhákat mosás előtt Biopon áztatóban néhány órán át áztatod, nem marad izzadságszagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!