Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ariel es Lenor parossal a...

Ariel es Lenor parossal a poloim budosek maradnak 2 ora mosas utan 40 fokon. Mas is tapasztalt hasonlot? Mi lehet a problema?

Figyelt kérdés

Az Arielnek es a Lenornak ugyanaz a gyartoja, egy szerencsejatekkall foglalkozo ceg. Multkor panaszkodtam naluk, kaptam egy ingyenes flakont, de a varva vart valtozas ezzel sem jelentkezett.

Van egy 7 literes mosogepem. Van vele egy kis problemam.

Ariellel mosok, 40 fokon, szines ruhakat.

A honaljszag nem tunik fel 2 oras mosassal polokbol, ingeknel meg nagyon illatosak lesznek a ruhak Silannal, Lenort lecsereltem, mert a flakonjaban budosnek veltem 2 honap utan. Mivel mas is eszrevette rajtam, ezert nagyon kellemetlen, hogy sztem tobbet mosok egy ruhat.

A mosogep kicsit bo egy eves, nemreg takaritottam.

A problema az, hogy, nincs eleg ruham, hogy 30-on 40-en es felette is mossak. (40-fokon a farmerjaim lyukasak lesznek)

#Ariel #gepi mosas 2 ora
2018. jan. 7. 01:07
 1/2 anonim ***** válasza:

A mosógépeddel lesz a gond.

40fokon nem szabadna lyukasztania..

Azok a ruhák nem álltak a gépben egy egy alkalommal, pl később teregetted ki stb.. akkor szoktak büdösödni inkább.

Évek óta ariellel mosok, lenorral öblítek, kellemesen illatoznak a ruháim. Esetleg még annyi hogy az anyagok elöregednek, ilyenkor büdösek lesznek.

De megpróbálhatod az ecetet öblítő helyett.

2018. jan. 7. 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Indíts el egy 90 fokos mosást üresen egy zacskó trisóval, az utolsó öblítés előtt önts a gépbe 1 l ecetet. Ez a módszer tökéletesen kitisztítja a gépet.

Ha a ruhákat mosás előtt Biopon áztatóban néhány órán át áztatod, nem marad izzadságszagú.

2018. jan. 8. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!