Forró vizet szoktatok leönteni a lefolyón? Nem lesz baja a csöveknek tőle?
Keresgéltem egy kicsit a neten, és azt találtam, hogy a 200 mm alatti csöveknél a szabvány azt írja elő, hogy a 45 fokot tartósan el kell viselniük.
Másik helyen meg az van, hogy a normál PVC lágyulási hőmérséklete 60-65 fok, az utánklórozottaké 90 fok.
Nyilván persze, rövid ideig ennél többet is elviselnek, mert nem melegszik át a csőfal teljes egészében (külső oldal is) annyira, hogy megpuhuljon az egész és összerogyjon.
Ettől függetlenül, ha nagyobb mennyiségű forrásban lévő vizet öntök le, akkor meg szoktam nyitni a hideg vizet, hogy keveredjenek.
Engedj mellé hideg vizet.
#9 meg gondolom nem hallott még tészta főző edényről, aminek a belső része tésztával együtt kiemelhető.
nincs ilyenem és nem is vágyom rá, enélkül is tudok tésztát főzni.
minden egyes ételfajtára külön edény, tipikusan azoknak, akik bárminek bedőlnek és megveszik 8 ezerért azt a tésztaszűrőt a ... ügynöktől, ami műanyagosnál kb 500 ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!