Lehetséges bő 2 mérettel nagyobb ruhát úgy kimosni, hogy összenjen és jó legyen rám?
Figyelt kérdés
Sziasztok 25 kilót fogytam és hát komplett ruhatár lecserélése nem két forint. Vajon ha nem megfelelően mosom ki a pulóvereim össze tudnának menni a jelenlegi méretemre? XL ből M-L méret kellene.2017. dec. 21. 15:19
1/5 anonim válasza:
Fiamnak a fehér kínai tornapolóját mostam (60 fokon mosok mindent) majd szárítottam (45-50 fok körül szárít a gép) hát valamelyiket nagyon nem bírta és vagy 3 mérettel ment össze,de hosszra és a szélessége maradt. Szóval nem egy tökéletesen össze ment ruhát vettem ki a gépből.
2/5 anonim válasza:
Nem egyformán mennek össze,szélességre, hosszra stb valamint függ az anyag összetételétől is.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem köszi, akkor jól sejtettem, hogy nem arányosan zsugorodik, akkor eladom őket apró pénzért az is jobb mint a kuka. :D
2017. dec. 21. 21:21
4/5 anonim válasza:
Nehogy kidobd!
Ha tudod, add el olcsón. Ha nem, add a városodban lévő szociális szervezetnek, akik a rászorulóknak segítenek. Nagyon szoktak örülni a ruháknak.
Sajnos nem fog szép arányosan összemenni a ruhatárad.
5/5 anonim válasza:
Amelyiket megéri (pl. drágább alkalmi ruhák, jobb darabok, jó kabátok) azt varrónő be tudja szűkíteni. De az is darabja több ezer Ft, nem mindegyiknél éri meg. A többi sajnos kuka, eladni nem nagyon lehet, csak fillérekért. Vagy ajándékozd el, ahogy írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!