Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan lehet kiszedni az...

Hogyan lehet kiszedni az almalé-foltot a ruhából?

Figyelt kérdés
Többféle mosóporral,és Vanish-al is sikertelenül próbáltam már.Nem alma-ivólétől,hanem a természetes gyümölcstől származik a folt.
2010. jún. 2. 09:57
 1/2 anonim ***** válasza:
A DM-ben kapható egy Denk Mit márkájú mosószappan, azzal bedörzsölöd, vársz 5-10 percet, aztán mehet a mosásba. A foltok titka, hogy sietősen kell kezelésbe venni, mert ha egy hét múlva kezded noszogatni, hogy kijöjjön, az már nehezebb téma valóban. Ha teheted, még aznap tüntesd el a foltot (szappan, idő, dörzsi, öbli), aztán a rendes kimosással még várhatsz ha nincs rá amúgy időd.
2010. jún. 9. 07:54
 2/2 anonim válasza:

Az a baj, ha már többször többféle szerrel is próbáltad kiszedni a foltot és nem sikerült, nem sok esély van az eltávolítására. Ha jól tudom a tisztítók is csak friss foltokat tudnak eltávolítani. Bár beviheted egyhez, hátha tudnak segíteni.

Amúgy a Vanish-t javasoltam volna, nekem ugyanis az be szokott válni.

2010. jún. 9. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!